| Oprócz serwisu www oraz Serwisu Mobilnego Inteligo, masz do dyspozycji centrum telefoniczne i obsługę konsultantów Inteligo 24 godziny pożyczki na dobę. W całej Polsce bezpłatnie wypłacisz pieniądze z ponad 2 tys. bankomatów PKO BP.MultiKonto ja to nowoczesny i wygodny rachunek osobisty umożliwiający bieżącą kontrolę i bezpieczne zarządzanie Twoimi finansami nie tylko on-line. Atuty MultiKonta ja: 0 zł za otwarcie rachunku 0 zł za prowadzenie miesięczne (tylko w ramach MultiKonta ja w taryfie Comfort) 0 zł za usługami finasowymi przelewy przez Internet 0 zł za stałe zlecenia przez Internet 0 zł za wyciągi elektroniczne do rachunku 0 zł za usługę maklerską 0 zł za rachunek do obsługi funduszy inwestycyjnych 0 zł za wysoko oprocentowany rachunek oszczędnościowy MultiMax Porównaj taryfy Comfort oraz Active MultiKonto ja daje możliwość świadomego sprawowania kontroli nad finansami - dzięki temu możesz: skorzystać z jednej ze 134 placówek na terenie całego kraju wypłacać z ponad 3 300 bezprowizyjnych bankomatów (Euronet, BZ WBK, Cash4You, eCard) w Polsce korzystać z ponad 100 wpłatomatów w całej Polsce zarządzać rachunkiem 24h/7 dni przez Internet i telefon dokonywać bezpiecznych transakcji w Internecie za pomocą pożyczki MultiTransfer uzyskać kredyt odnawialny od 13,50% do 14,75% zlecić nieograniczoną ilość zleceń stałych, poleceń zapłat MultiKo
|